En flyttfirma hjälper dig både från och till Stockholm

Stockholmare säger att de ställer tillbaka klockan tio år när de kliver av tåget i Stockholm. För dig som vill resa till framtiden behöver alltså ingen tidsmaskin. Bara en flyttfirma.

Det är lite taskigt att säga att Stockholms tidszon ligger tio år bakåt i tiden. Så himla hippt är det faktiskt inte i Stockholm, jämfört med riktiga huvudstäder som Paris och Berlin. Men låt gå. Du som ska flytta till Stockholm kommer alltså få vara med om en riktig tidsresa beroende på vilken stad du flyttar till. Och på tal om tid, har du verkligen tid att ta hand om flytten själv? Du som ska flytta till Stockholm har en massa coola grejer på att göra-listan. Att flytta tar ju hur mycket tid som helst. Tur då att det finns mer än en flyttfirma i Stockholm som gärna hjälper dig med flytten.

Flyttfirma kan flytta dig tillbaka igen

Du som anlitar en lokal flyttfirma i Stockholm för flytten från Stockholm får förbereda dig på en del gliringar. Stockholmare brukar inte gilla att folk föredrar huvudstaden. Men det kan det vara värt för äran att kunna slå runt på Skånegatan och Stureplan. Fast det förstås, med tanke på ölpriserna i huvudstaden kanske du inte har råd att anlita flyttfirma? Och får du verkligen plats med alla dina saker på de få kvadratmeter Stockholmslägenhet som du byter din lyxiga lya i Stockholm mot? Kanske lika bra att inte ställa om klockan. Flytten kan gå tillbaka igen fortare än planerat.