Rusta och matcha ger dig nya fina vägar i Stockholm

Rusta och matcha Stockholm skapar inga riktiga vägar att köra på, men de kan säkert hjälpa dig att hitta de nya vägar du ska gå när det gäller arbetslivet.

Att stå utanför arbetsmarknaden är inte så roligt. Det kan bli ett hopplöst uppdrag att försöka hitta ett arbete som passar dig. Kanske är du på väg att ge upp. Men misströsta inte. Det finns bra hjälp att få. Tala med Arbetsförmedlingen om det som heter Rusta och matcha. De kan hjälpa till.

Människor på rusta och matcha är specialister på att hitta just den inriktningen som skulle passa dig. Det kan gälla ett yrke men det kan lika gärna gälla studier. En del behöver helt enkelt omskola sig medan andra behöver behärska språket bättre för att det ska bli lätt att hitta ett arbete.

Rusta och matcha finns tillgängliga i Stockholm

För att du ska få tillgång till den hjälp som finns att få på Rusta och matcha krävs det att du har stått utanför arbetsmarknaden ett bra tag. Hittar du inget där kan det vara så att de anställda på Rusta och matcha i Stockholm har egna kontakter som de kan presentera dig för. Då kan allt lösa sig.

Visst vore det riktigt bra om du kunde komma in på en arbetsplats där du passar in alldeles utomordentligt. Tack vare att det finns arbetsplatser som vänder sig speciellt till dem som har det svårt kan alltså allt lösa sig.