Fastighetsboxar skapar en bekvämare vardag

Trött på att springa till ett ombud varje gång du fått ett paket? Trött på att höra springande i trapphuset från brevbäraren? Trött på att trapphuset i fastigheten ser slitet och trist ut? Med hjälp av fastighetsboxar kan du och dina grannar slippa allt detta.

Fastighetsboxar har under senare år kommit att bli en riktig storsäljare och det är lätt att förstå varför. Valet kommer nämligen med många fördelar och här nedan kommer ett axplock på några av dessa:

  • Skönhet. Det första som möter gästerna är entrén till trapphuset. Hur pass vackert och inbjudande detta är bidrar till det viktiga första intrycket. Fastighetsboxar skapar ett sobert, snygg och lyxigt intryck och ger en känsla av stil och finess. Det leder dels till att gästerna får ett bra första intryck av föreningen, men även till att medlemmarna i denna anstränger sig mer för att hålla rent och snyggt. Fastighetsboxar bidrar till en ökad skönhet.
  • Säkerhet. Man kan med fördel kombinera fastighetsboxar med en annan investering i form av säkerhetsdörrar. Säkerhetsdörrar saknar brevinkast och detta innebär att risken för inbrott minimeras. Säkerheten löper även igenom i boxarna: dessa tillverkas i ett robust och stabilt material som är omöjligt att forcera med våld – dessutom kommer de med en välutvecklad låsmekanism som verkligen gör skillnad. Alla brev och alla paket är säkra i fastighetsboxar.
  • Bra vid brand. Fastighetsboxar i kombination med säkerhetsdörrar köper med tid i samband med en brand. Återigen är det brevinkastet som blir den svaga punkten. En säkerhetsdörr stänger ute både rök och eld och köper minuter som kan rädda liv. Det gör skillnad. En annan fördel med att slippa ett brevinkast är att oljud stängd ute. Grannen som spelar musik skapar inte samma irritation och oavsett om det är brevbäraren eller en granne som går i trapporna så störs du inte av fotstegen. Det bidrar till en mer harmonisk atmosfär.
  • Passar alla stilar. Bor du i en mer modern fastighet eller i en äldre sådan? Det spelar ingen roll – fastighetsboxar kan alltid anpassas mot den arkitektoniska stilen i en fastighet. Detta både vad gäller storlek, färg och former. Det går att få fastighetsboxar måttanpassade och skräddarsydda efter nästan alla tänkbara behov. Oavsett om det handlar om en klassisk fastighet på Östermalm eller ett nybygge i Hammarby Sjöstad så finns det en lösning som passar.
  • Förenklar vardagen. Det fina med fastighetsboxar är att de förenklar vardagen. Du får en rutin där du kollar posten innan du går till jobbet och då du kommer hem från detsamma. Har du beställt ett paket så behöver du i många fall inte hämta det hos ett ombud då boxen rymmer många av dessa. Utöver detta kan man även koppla in exempelvis passersystem mot sina fastighetsboxar och slippa hålla på med en massa nycklar. Den personliga blippen kan öppna allt från dörrar, bokning av tvättstuga till den box man får posten i. Genom detta skapar man en enklare vardag och man gör detta utan att göra avkall på exempelvis säkerhet. Där är det, som vi ovan beskrivit, exakt tvärtom: du får en bättre säkerhet och på köpet en ökad bekvämlighet. Att trapphuset blir snyggare är den stora bonusen som kommer på köpet.