Flyttstädning Stockholm – tips & råd 

I den här texten tänkte vi ge lite tips, råd och information om flyttstädning i Stockholm. Ser man till flyttstädning så bör man primärt veta två saker: det är ett projekt som tar lång tid att genomföra – och det är något som också är obligatoriskt. 

Minsta fusk eller en utebliven flyttstädning i Stockholm kan medföra att man får ekonomiska krav ställda på sig från den som ska flytta in. Detta gör att man också bör planera bättre för den flyttstädning som ska utföras. Gällande tid så bör man räkna med att det åtminstone tar en dag i anspråk. 

Här nedan kommer några punkter som förhoppningsvis kan leda till att din flytt och din flyttstädning i Stockholm blir lite enklare. 

  • Planera. Ladda hem en checklista från nätet och se över vad som inkluderas i en flyttstädning. Det givna är att alla ytskikt, alla skåp, garderober och lådor ska vara rengjorda. Kyl och frys likaså – och även ugn och spis ska vara skinande rena. I en flyttstädning i Stockholm ska även fönster putsas samt alla avlopp rensas. Det handlar om många delar som ska utföras och därför tar det också tid. Genom rätt planering så kan du hela tiden bocka av i listan och få ett effektivare jobb. 
  • Ta hjälp! Det svåra med en flyttstädning är att du precis har flyttat. Detta innebär att du har tankarna på annat håll – och att du är dränerad på energi både mentalt och fysiskt. Att strunta i din flyttstädning i Stockholm är emellertid inte ett alternativ. Känner du att du inte orkar så bör du ta professionell hjälp och anlita en städfirma för uppgiften. Flyttstädning inkluderas i Rut och det möjliggör för dig att dra av halva arbetskostnaden. Tänk på att det blir billigare om du är ute i god tid också. För många så är den professionella hjälpen det absolut bästa alternativet då det ger dig en garanti för godkännande – och samtidigt också låter dig komma på plats i den nya bostaden utan en massa krångel.