Estetisk tandvård man kan få i Malmö

Det är populärt att gå till tandläkaren enbart för att höja skönhetsvärdet på tänderna, som en ny typ av kosmetisk behandling ungefär. Vi är besatta av ungdom och skönhet, så prova gärna.

Det är som med hårfärgning och ansiktslyftning, man vill göra det bästa av det man har. Känner du så när det gäller dina tänder, är du i gott sällskap. Du kan ha tänder som är sneda, som har blivit missfärgade av för mycket rökning och rödvin, eller så är de helt enkelt gula av naturen. Kaffepimplande och godisätande sätter också sina spår på emaljen. Gör något åt det nu, och boka tid hos din tandläkare för tandblekning eller skalfasader.

En tandklinik är som ett smörgåsbord

Du kan välja från en buffé bestående av en mängd olika förskönande behandlingar. Tandkliniken kan erbjuda dig allt inom estetisk tandvård i Malmö, mycket mer än vad du visste fanns, eftersom det kommer nya behandlingsmetoder, material och tekniker hela tiden. Det som fanns förr, så kallad räls, som var en obekväm tandställning, och protes, som var en lösgom av plast i munnen, var i stort sett det enda som fanns att tillgå.

Invisalign är en ny metod för tandreglering, med skonsamma och nästan osynliga skenor av plast som man byter ut efterhand som tänderna rättas till. För att ersätta tänder använder man sig av olika sorters implantat, så att tanden man tuggar med sitter fast i munnen. Det blir då lättare att äta och att borsta tänderna, och det ser naturligt ut.